Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21893
Title: Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарці
Authors: Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Загорулько А. М., Загорулько О. Є., Ібаєв Е. Б. Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 205-206.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21893
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_205-206.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.