Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21893
Title: | Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарці |
Authors: | Загорулько, А. М. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Загорулько А. М., Загорулько О. Є., Ібаєв Е. Б. Удосконалення способу сушіння рослинної сировини у низькотемпературній ІЧ-сушарці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 205-206. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21893 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_205-206.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.