Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21887
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2023-02-05T14:04:32Z-
dc.date.available2023-02-05T14:04:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 199-200.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21887-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАналіз ресурсозбережної складової у виробництві пектинопродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_199-200.pdf975.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.