Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21880
Title: Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання
Authors: Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Демченко, В. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О. Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 191-192.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21880
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_191-192.pdf976.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.