Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21880
Title: | Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання |
Authors: | Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. Прасол, С. В. Демченко, В. О. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О. Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 191-192. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21880 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_191-192.pdf | 976.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.