Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAtakhanov Sh.-
dc.contributor.authorIdrisalieva L.-
dc.contributor.authorMallabaeva Z.-
dc.date.accessioned2023-02-05T13:48:28Z-
dc.date.available2023-02-05T13:48:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationAtakhanov Sh., Idrisalieva L., Mallabaeva Z. Candied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 187-188.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21877-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleCandied fruits from non-traditional raw materials with low sugar content (Цукати з нетрадиційної сировини з низьким вмістом цукру).uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_187-188.pdf867.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.