Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21843
Название: | Особливості організації змішаної та дистанційної систем навчання для здобувачів інженерної спеціальності |
Авторы: | Червоний, М. В. Червоний, В. М. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Червоний М. В., Червоний В. М. Особливості організації змішаної та дистанційної систем навчання для здобувачів інженерної спеціальності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 226-227. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21843 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 226-227.pdf | 91.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.