Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21843
Title: | Особливості організації змішаної та дистанційної систем навчання для здобувачів інженерної спеціальності |
Authors: | Червоний, М. В. Червоний, В. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Червоний М. В., Червоний В. М. Особливості організації змішаної та дистанційної систем навчання для здобувачів інженерної спеціальності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 226-227. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21843 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 226-227.pdf | 91.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.