Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21822
Название: Методичне значення концепції емоційного інтелекту для сфери гостинності
Авторы: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Методичне значення концепції емоційного інтелекту для сфери гостинності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 184-185.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21822
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk_27.05.21 – 184-185.pdf90.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.