Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.date.accessioned2023-02-04T12:38:44Z-
dc.date.available2023-02-04T12:38:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєв О. М. Методичне значення концепції емоційного інтелекту для сфери гостинності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 184-185.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21822-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМетодичне значення концепції емоційного інтелекту для сфери гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 184-185.pdf90.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.