Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21803
Название: Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці
Авторы: Забродська, Л.Д.
Ушакова, Н.П.
Рябініна, Н.В.
Ключевые слова: інтегральна оцінка;виробничий потенціал;підприємства;м’ясо птиці;підприємства з виробництва м’яса птиці;integrated assessment;production potential;enterprises;poultry meat;enterprises for the production of poultry meat;интегральная оценка;производственный потенциал;предприятия;мясо птицы;предприятия по производству мяса птицы
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Забродська Л. Д., Ушакова Н. П., Рябініна Н. В. Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 279-285.
Краткий осмотр (реферат): Авторами вивчено зміст кожного локального показника інтегральної оцінки виробничого потенціалу підприємств, що спеціалізуються на виробництві м’яса птиці.
Authors study maintenance of every local index of integral estimation of production potential of the enterprises specialized on production of meat of bird.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21803
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_42.pdf180.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.