Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21803
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Забродська, Л.Д. | - |
dc.contributor.author | Ушакова, Н.П. | - |
dc.contributor.author | Рябініна, Н.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-03T20:13:56Z | - |
dc.date.available | 2023-02-03T20:13:56Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Забродська Л. Д., Ушакова Н. П., Рябініна Н. В. Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 279-285. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21803 | - |
dc.description.abstract | Авторами вивчено зміст кожного локального показника інтегральної оцінки виробничого потенціалу підприємств, що спеціалізуються на виробництві м’яса птиці. | uk_UA |
dc.description.abstract | Authors study maintenance of every local index of integral estimation of production potential of the enterprises specialized on production of meat of bird. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інтегральна оцінка | uk_UA |
dc.subject | виробничий потенціал | uk_UA |
dc.subject | підприємства | uk_UA |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | підприємства з виробництва м’яса птиці | uk_UA |
dc.subject | integrated assessment | uk_UA |
dc.subject | production potential | uk_UA |
dc.subject | enterprises | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.subject | enterprises for the production of poultry meat | uk_UA |
dc.subject | интегральная оценка | uk_UA |
dc.subject | производственный потенциал | uk_UA |
dc.subject | предприятия | uk_UA |
dc.subject | мясо птицы | uk_UA |
dc.subject | предприятия по производству мяса птицы | uk_UA |
dc.title | Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (11) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_42.pdf | 180.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.