Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21803
Title: | Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці |
Authors: | Забродська, Л.Д. Ушакова, Н.П. Рябініна, Н.В. |
Keywords: | інтегральна оцінка;виробничий потенціал;підприємства;м’ясо птиці;підприємства з виробництва м’яса птиці;integrated assessment;production potential;enterprises;poultry meat;enterprises for the production of poultry meat;интегральная оценка;производственный потенциал;предприятия;мясо птицы;предприятия по производству мяса птицы |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Забродська Л. Д., Ушакова Н. П., Рябініна Н. В. Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 279-285. |
Abstract: | Авторами вивчено зміст кожного локального показника інтегральної оцінки виробничого потенціалу підприємств, що спеціалізуються на виробництві м’яса птиці. Authors study maintenance of every local index of integral estimation of production potential of the enterprises specialized on production of meat of bird. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21803 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2010_1_42.pdf | 180.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.