Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21653
Назва: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1.
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Ключові слова: харчові технології;інновації;конструювання;функціональне призначення
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1: монографія. О.І. Черевко, М.І. Пересічний, С.М. Пересічна та ін.; за ред. О.І. Черевка, М.І. Пересічного; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. 4-те вид., переробл. та допов. Харків: ХДУХТ, 2017. 962 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розкрито спектр питань, присвячених новітнім ресторанним технологіям харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і розроблено рекомендації щодо харчування різних верств населення України, досліджено методологічні аспекти конструювання харчових продуктів функціонального призначення. Монографія призначена для науковців, практичної діяльності технологів закладів ресторанного господарства, медиків, викладачів, магістрантів і всіх, хто цікавиться питаннями здорового харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21653
ISBN: 978-966-405-430-7
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_FUNKTs_1_2018.pdf8.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.