Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649
Назва: Удосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Автори: Серік, Максим Леонідович
Шурдук, Інна Володимирівна
Ключові слова: оздоровче харчування;технологія м'яса і м'ясопродуктів;кальцієвмісні добавки;м'ясні емульсії
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Серік М. Л., Шурдук І. В. Удосконалення технології та якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівліі. Харків: ХДУХТ, 2018. 130 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії викладено наукові підходи до вдосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів шляхом використання добавки білково-мінеральної (ДБМ). Запропоновано нові технології виробництва харчової продукції оздоровчого призначення з покращеними споживними властивостями. Наведено комплекс даних щодо впливу ДБМ на властивості м'ясних емульсійних систем. Видання може бути корисним для наукових співробітників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649
ISBN: 978-966-405-457-4
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Serik_Shurduk_2018.pdf3.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.