Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorШурдук, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-02-02T18:14:43Z-
dc.date.available2023-02-02T18:14:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСерік М. Л., Шурдук І. В. Удосконалення технології та якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівліі. Харків: ХДУХТ, 2018. 130 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-457-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21649-
dc.description.abstractУ монографії викладено наукові підходи до вдосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів шляхом використання добавки білково-мінеральної (ДБМ). Запропоновано нові технології виробництва харчової продукції оздоровчого призначення з покращеними споживними властивостями. Наведено комплекс даних щодо впливу ДБМ на властивості м'ясних емульсійних систем. Видання може бути корисним для наукових співробітників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю 181 "Харчові технології", а також для практичних співробітників м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectтехнологія м'яса і м'ясопродуктівuk_UA
dc.subjectкальцієвмісні добавкиuk_UA
dc.subjectм'ясні емульсіїuk_UA
dc.titleУдосконалення технології та якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Serik_Shurduk_2018.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.