Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21646
Назва: Аналіз систем управління безпекою продуктів харчування
Автори: Щербань, А. О.
Науковий керівник : Лук`яненко, О. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Щербань А. О. Аналіз систем управління безпекою продуктів харчування. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Лук'яненко О. В. Харків: ХНТУСГ, 2014. С. 29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21646
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28.pdf180.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.