Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621
Назва: | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії |
Автори: | Тютюкова, Дар’я Олександрівна Гринченко, Наталія Геннадіївна Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Рябець, Ольга Юріївна Плотнікова, Раїса Валеріївна |
Ключові слова: | технологія;сир кисломолочний;напівфабрикати;молоко;біологічна цінність;зберігання;ресторанна індустрія |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ФОП Іванченко І.С. |
Бібліографічний опис: | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії: монографія. Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров та ін. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 110 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії наведено науково обґрунтовану технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Установлено закономірності впливу складу сольової системи молока на формування органолептичних, фізичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників сиру кисломолочного. Науково обґрунтовано та розроблено технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного, визначено їх харчову та біологічну цінність, визначено умови та терміни зберігання. Розроблено рекомендації з використання напівфабрикатів з сиру кисломолочного у складі кулінарної та кондитерської продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_syr kyslomoloch_2018.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.