Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621
Назва: Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії
Автори: Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Ключові слова: технологія;сир кисломолочний;напівфабрикати;молоко;біологічна цінність;зберігання;ресторанна індустрія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ФОП Іванченко І.С.
Бібліографічний опис: Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії: монографія. Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров та ін. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 110 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії наведено науково обґрунтовану технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Установлено закономірності впливу складу сольової системи молока на формування органолептичних, фізичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників сиру кисломолочного. Науково обґрунтовано та розроблено технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного, визначено їх харчову та біологічну цінність, визначено умови та терміни зберігання. Розроблено рекомендації з використання напівфабрикатів з сиру кисломолочного у складі кулінарної та кондитерської продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_syr kyslomoloch_2018.pdf1.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.