Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621
Название: | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії |
Авторы: | Тютюкова, Дар’я Олександрівна Гринченко, Наталія Геннадіївна Пивоваров, Павло Петрович Гринченко, Ольга Олексіївна Рябець, Ольга Юріївна Плотнікова, Раїса Валеріївна |
Ключевые слова: | технологія;сир кисломолочний;напівфабрикати;молоко;біологічна цінність;зберігання;ресторанна індустрія |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ФОП Іванченко І.С. |
Библиографическое описание: | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії: монографія. Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров та ін. Харків: ФОП Іванченко І.С., 2018. 110 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії наведено науково обґрунтовану технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи. Установлено закономірності впливу складу сольової системи молока на формування органолептичних, фізичних, фізико-хімічних і структурно-механічних показників сиру кисломолочного. Науково обґрунтовано та розроблено технологію напівфабрикатів з сиру кисломолочного, визначено їх харчову та біологічну цінність, визначено умови та терміни зберігання. Розроблено рекомендації з використання напівфабрикатів з сиру кисломолочного у складі кулінарної та кондитерської продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21621 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_syr kyslomoloch_2018.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.