Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Назва: Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Автори: Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати;холодильна обробка;суміші кріостабілізуючої дії;якість
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Желєва Т. С., Янчева М. О., Гринченко О. О. Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених: монографія. Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 133 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_sumishi_2016.pdf7.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.