Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Назва: | Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених |
Автори: | Желєва, Тетяна Сергіївна Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Погожих, Микола Іванович |
Ключові слова: | м'ясні напівфабрикати;холодильна обробка;суміші кріостабілізуючої дії;якість |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Желєва Т. С., Янчева М. О., Гринченко О. О. Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених: монографія. Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 133 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_sumishi_2016.pdf | 7.78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.