Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Название: Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Авторы: Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Ключевые слова: м'ясні напівфабрикати;холодильна обробка;суміші кріостабілізуючої дії;якість
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Желєва Т. С., Янчева М. О., Гринченко О. О. Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених: монографія. Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 133 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_sumishi_2016.pdf7.78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.