Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21615
Назва: Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Шубіна, Лідія Юріївна
Ключові слова: безпечність кишкових оболонок;хімічний склад;вміст токсичних елементів;удосконалення технології;захисні властивости
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Онищенко В. М., Янчева М. О., Шубіна Л. Ю. Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 107 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуто чинники формування захисних властивостей і безпечності кишкових оболонок, проаналізовано методи їх дослідження. Висвітлено результати дослідження хімічного складу, мікробіологічних показників безпечності вмісту токсичних елементів, механічних характеристик, проникності основних видів натуральних ковбасних оболонок. Подано пропозиції з удосконалення технології склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведено результати визначення якісних і кількісних характеристик смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21615
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_zakhysni obolonky_2021.pdf1.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.