Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21615
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorОнищенко, В’ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorШубіна, Лідія Юріївна-
dc.date.accessioned2023-02-02T13:43:39Z-
dc.date.available2023-02-02T13:43:39Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Онищенко В. М., Янчева М. О., Шубіна Л. Ю. Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21615-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто чинники формування захисних властивостей і безпечності кишкових оболонок, проаналізовано методи їх дослідження. Висвітлено результати дослідження хімічного складу, мікробіологічних показників безпечності вмісту токсичних елементів, механічних характеристик, проникності основних видів натуральних ковбасних оболонок. Подано пропозиції з удосконалення технології склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведено результати визначення якісних і кількісних характеристик смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбезпечність кишкових оболонокuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectвміст токсичних елементівuk_UA
dc.subjectудосконалення технологіїuk_UA
dc.subjectзахисні властивостиuk_UA
dc.titleДослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонокuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_zakhysni obolonky_2021.pdf1.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.