Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21615
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Онищенко, В’ячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шубіна, Лідія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T13:43:39Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T13:43:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Онищенко В. М., Янчева М. О., Шубіна Л. Ю. Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21615 | - |
dc.description.abstract | У монографії розглянуто чинники формування захисних властивостей і безпечності кишкових оболонок, проаналізовано методи їх дослідження. Висвітлено результати дослідження хімічного складу, мікробіологічних показників безпечності вмісту токсичних елементів, механічних характеристик, проникності основних видів натуральних ковбасних оболонок. Подано пропозиції з удосконалення технології склеєних кишкових ковбасних оболонок. Наведено результати визначення якісних і кількісних характеристик смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | безпечність кишкових оболонок | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | вміст токсичних елементів | uk_UA |
dc.subject | удосконалення технології | uk_UA |
dc.subject | захисні властивости | uk_UA |
dc.title | Дослідження захисних властивостей і безпечності кишкових ковбасних оболонок | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_zakhysni obolonky_2021.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.