Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Назва: Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів
Автори: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Ключові слова: каротинвмісна сировина;кондитерські вироби;технологія;харчові системи;борошняні вироби;кріогенна технологія
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Набоков Д. О. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 122 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MON_karotynvmisnoyi_syrovyny_18.pdf3.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.