Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Назва: | Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Гревцева, Наталія Вячеславівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Набоков, Дмитро Олександрович |
Ключові слова: | каротинвмісна сировина;кондитерські вироби;технологія;харчові системи;борошняні вироби;кріогенна технологія |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Набоков Д. О. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 122 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_karotynvmisnoyi_syrovyny_18.pdf | 3.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.