Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21583
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Набоков, Дмитро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T20:32:58Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T20:32:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Набоков Д. О. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 122 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | каротинвмісна сировина | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | харчові системи | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.subject | кріогенна технологія | uk_UA |
dc.title | Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_karotynvmisnoyi_syrovyny_18.pdf | 3.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.