Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582
Назва: Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів
Автори: Нечепуренко, Кристина Борисовна
Пивоваров, Павло Петрович
Радченко, Людмила Олексіївна
Ключові слова: емульсії;м'ясні фарші;альгінат натрію;технологія термостабільних емульсійних соусів;технологія харчових продуктів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П., Радченко Л. О. Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів: монографія. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. торг.-економічний коледж. Харків: ХДУХТ, 2019. 180 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії теоретично та практично обґрунтовано доцільність використання термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату в технології виробів м’ясних посічених.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MON_emul_siyi_farsh_19.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.