Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21582
Назва: | Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів |
Автори: | Нечепуренко, Кристина Борисовна Пивоваров, Павло Петрович Радченко, Людмила Олексіївна |
Ключові слова: | емульсії;м'ясні фарші;альгінат натрію;технологія термостабільних емульсійних соусів;технологія харчових продуктів |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П., Радченко Л. О. Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів: монографія. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. торг.-економічний коледж. Харків: ХДУХТ, 2019. 180 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії теоретично та практично обґрунтовано доцільність використання термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату в технології виробів м’ясних посічених. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MON_emul_siyi_farsh_19.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.