Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНечепуренко, Кристина Борисовна-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorРадченко, Людмила Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-02-01T20:17:04Z-
dc.date.available2023-02-01T20:17:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНечепуренко К. Б., Пивоваров П. П., Радченко Л. О. Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів: монографія. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. торг.-економічний коледж. Харків: ХДУХТ, 2019. 180 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582-
dc.description.abstractУ монографії теоретично та практично обґрунтовано доцільність використання термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату в технології виробів м’ясних посічених.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectемульсіїuk_UA
dc.subjectм'ясні фаршіuk_UA
dc.subjectальгінат натріюuk_UA
dc.subjectтехнологія термостабільних емульсійних соусівuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових продуктівuk_UA
dc.titleТехнологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_emul_siyi_farsh_19.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.