Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21582
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечепуренко, Кристина Борисовна | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Павло Петрович | - |
dc.contributor.author | Радченко, Людмила Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T20:17:04Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T20:17:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П., Радченко Л. О. Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів: монографія. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. торг.-економічний коледж. Харків: ХДУХТ, 2019. 180 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582 | - |
dc.description.abstract | У монографії теоретично та практично обґрунтовано доцільність використання термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату в технології виробів м’ясних посічених. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | емульсії | uk_UA |
dc.subject | м'ясні фарші | uk_UA |
dc.subject | альгінат натрію | uk_UA |
dc.subject | технологія термостабільних емульсійних соусів | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_emul_siyi_farsh_19.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.