Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21582
Title: | Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів |
Authors: | Нечепуренко, Кристина Борисовна Пивоваров, Павло Петрович Радченко, Людмила Олексіївна |
Keywords: | емульсії;м'ясні фарші;альгінат натрію;технологія термостабільних емульсійних соусів;технологія харчових продуктів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П., Радченко Л. О. Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів: монографія. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. торг.-економічний коледж. Харків: ХДУХТ, 2019. 180 с. |
Abstract: | У монографії теоретично та практично обґрунтовано доцільність використання термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату в технології виробів м’ясних посічених. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_emul_siyi_farsh_19.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.