Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582
Title: Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів
Authors: Нечепуренко, Кристина Борисовна
Пивоваров, Павло Петрович
Радченко, Людмила Олексіївна
Keywords: емульсії;м'ясні фарші;альгінат натрію;технологія термостабільних емульсійних соусів;технологія харчових продуктів
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П., Радченко Л. О. Технологія термостабільних пружних емульсій для виробів із фаршів: монографія. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. торг.-економічний коледж. Харків: ХДУХТ, 2019. 180 с.
Abstract: У монографії теоретично та практично обґрунтовано доцільність використання термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату в технології виробів м’ясних посічених.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21582
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_emul_siyi_farsh_19.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.