Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21579
Название: Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Авторы: Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Ключевые слова: органолептичні властивості;заварне тісто;олія соняшникова;спосіб зберігання;технологічна обробка;технологія галузі
Дата публикации: 2017
Издательство: Х.:ФОП Рогожников О.В
Библиографическое описание: Діхтярь А. М., Федак Н. В., Гринченко О. О., Пивоваров Є. П. Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: монографія. Харків: ФОП Рогожников О.В., 2017. 133 с.
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано та розроблено технологію продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу, (ОСВТ). Визначено вплив технологічних чинників на властивості олії соняшникової високоолеїнового типу. Обґрунтовано раціональні параметри технологічної обробки олії соняшникової високоолеїнового типу, що дозволяють використовувати її як рецептурний компонент заварного тіста та середовище для смаження. Одержано комплекс нових даних, що характеризують органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, поживну цінність нової продукції, науково обґрунтовано умови й терміни зберігання. Розроблено рекомендації щодо застосування продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу у вигляді самостійного продукту та напівфабрикату. Монографія може бути корисна для наукових працівників, аспірантів, студентів, що навчаються за спеціальністю "Харчові технології", а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21579
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_vykorystannya oliyi_17.pdf2.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.