Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146
Название: | Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів |
Авторы: | Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 55-57 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-55-57.pdf | 397.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.