Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146
Название: Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів
Авторы: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 55-57
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-55-57.pdf397.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.