Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2146
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2022-06-29T20:20:47Z-
dc.date.available2022-06-29T20:20:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 55-57uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-55-57.pdf397.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.