Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2146
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-29T20:20:47Z | - |
dc.date.available | 2022-06-29T20:20:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 55-57 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2146 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-55-57.pdf | 397.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.