Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2145
Title: Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію
Authors: Маяк, О. А.
Коростельов, М. О.
Ільєнко, А. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Маяк О. А., Коростельов М. О., Ільєнко А. М. Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 52-55 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2145
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-52-55.pdf305.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.