Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorКоростельов, М. О.-
dc.contributor.authorІльєнко, А. М.-
dc.date.accessioned2022-06-29T20:18:34Z-
dc.date.available2022-06-29T20:18:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМаяк О. А., Коростельов М. О., Ільєнко А. М. Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 52-55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2145-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натріюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-52-55.pdf305.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.