Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2145
Назва: Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію
Автори: Маяк, О. А.
Коростельов, М. О.
Ільєнко, А. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Маяк О. А., Коростельов М. О., Ільєнко А. М. Особливості виробництва харчового загусника на основі альгінату натрію. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 52-55 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2145
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-52-55.pdf305.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.