Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю. М.-
dc.contributor.authorЩербакова, Т. В.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.date.accessioned2023-01-31T11:27:51Z-
dc.date.available2023-01-31T11:27:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 177-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЖирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_177-178.pdf950.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.