Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисенко, Н. В.-
dc.contributor.authorМартосенко, М. Г.-
dc.date.accessioned2023-01-31T11:22:42Z-
dc.date.available2023-01-31T11:22:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛисенко Н. В., Мартосенко М. Г. Аспекти класифікації сучасного асортименту парасольок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 173-174.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21358-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАспекти класифікації сучасного асортименту парасольокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_173-174.pdf946.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.