Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21354
Title: Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу
Authors: Дубініна, А. А.
Селютіна, Г. А.
Щербакова, Т. В
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Щербакова Т. В. Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 167-168.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21354
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_167-168.pdf964.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.