Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21352
Title: | Характеристика збудників захворювання свіжих овочів |
Authors: | Дубініна, А. А. Летута, Т. М. Фролова, Т. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Летута Т. М., Фролова Т. В. Характеристика збудників захворювання свіжих овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 163-164. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21352 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_163-164.pdf | 948.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.