Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21348
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-01-31T10:58:31Z-
dc.date.available2023-01-31T10:58:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Коваленко Т. В. Формування рецептур нових кисломолочних напоїв на основі кефіру. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21348-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФормування рецептур нових кисломолочних напоїв на основі кефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_14.05.20_155-156.pdf919.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.