Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2130
Назва: До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності
Автори: Денисенко, С. А.
Бредихін, В. В.
Іващенко, С. Г.
Давидов, В. Є.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Денисенко С. А., Бредихін В. В., Іващенко С. Г., Давидов В. Є. До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 18-19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2130
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-18-19.pdf306.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.