Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2130
Название: До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності
Авторы: Денисенко, С. А.
Бредихін, В. В.
Іващенко, С. Г.
Давидов, В. Є.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Денисенко С. А., Бредихін В. В., Іващенко С. Г., Давидов В. Є. До питання виробництва кондитерських виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 18-19 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2130
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-18-19.pdf306.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.