Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21254
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Применко, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-30T08:45:50Z | - |
dc.date.available | 2023-01-30T08:45:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Головко Т. М., Геліх А. О., Головко М. П., Применко В. Г. Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 145-146. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21254 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_145-146.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.