Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorПрименко, В. Г.-
dc.date.accessioned2023-01-30T08:45:50Z-
dc.date.available2023-01-30T08:45:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Геліх А. О., Головко М. П., Применко В. Г. Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 145-146.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21254-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_145-146.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.