Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21220
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorДудник, К. В.-
dc.contributor.authorПятницький, І. О.-
dc.date.accessioned2023-01-29T08:47:41Z-
dc.date.available2023-01-29T08:47:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Дудник К. В., Пятницький І. О. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 128-130.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21220-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_128-130.pdf452.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.