Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21220
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Дудник, К. В. | - |
dc.contributor.author | Пятницький, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-29T08:47:41Z | - |
dc.date.available | 2023-01-29T08:47:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Дудник К. В., Пятницький І. О. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 128-130. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21220 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_128-130.pdf | 452.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.