Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21220
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Дудник, К. В. | - |
dc.contributor.author | Пятницький, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-29T08:47:41Z | - |
dc.date.available | 2023-01-29T08:47:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Дудник К. В., Пятницький І. О. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 128-130. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21220 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів NatureSuperFood із квасолі та пряних овочів для підприємств харчового бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_128-130.pdf | 452.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.