Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21211
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-29T08:15:39Z-
dc.date.available2023-01-29T08:15:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В. Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 107-110.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21211-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПрезентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_14.05.20_107-110.pdf967.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.