Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21210
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-01-29T08:12:23Z-
dc.date.available2023-01-29T08:12:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лосєва С. М., Погарський О. С. Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 105-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21210-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_105-106.pdf956.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.