Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21157
Title: Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 100-102.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21157
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_100-102.pdf958.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.