Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorБалабай, К. С.-
dc.contributor.authorБессараб, О. С.-
dc.date.accessioned2023-01-27T15:14:27Z-
dc.date.available2023-01-27T15:14:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Бессараб О. С. Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 93-95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21149-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleНанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_93-95.pdf959.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.