Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21122
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2023-01-27T13:43:06Z-
dc.date.available2023-01-27T13:43:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКасабова К. Р., Загорулько О. Є., Шматченко Н. В., Загорулько А. М. Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 81-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21122-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleТехнологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_81-82.pdf954.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.