Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасильєва, О. О.-
dc.date.accessioned2023-01-25T15:18:36Z-
dc.date.available2023-01-25T15:18:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВасильєва О. О. Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 67-68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20905-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleТехнологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_67-68.pdf968.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.