Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorДроменко, В. М.-
dc.contributor.authorОнищенко, О. Б.-
dc.date.accessioned2023-01-25T15:16:57Z-
dc.date.available2023-01-25T15:16:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Онищенко В. М., Дроменко О. Б. Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20904-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОбґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_65-66.pdf973.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.