Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20901
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балабай, К. С. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Кумонок, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-25T15:09:44Z | - |
dc.date.available | 2023-01-25T15:09:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Балабай К. С., Погарська В. В., Кумонок І. С. Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 61-62. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20901 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_61-62.pdf | 957.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.