Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20721
Назва: Своючасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання
Автори: Фоміна, І. М.
Маліков, К. С.
Хоминич, Н. Ю.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Фоміна І. М., Маліков К. С., Хоминич Н. Ю, Своєчасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 175-176.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20721
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-175-176.pdf274.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.